Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3125 niezalogowanych)
11 Postów

(EricDinkum)
Wiking
dioniza01 napisał:
Rzadko zabieram głos na forum i staram się nie jechać po naszych.Ale gdy słyszę o takiej bezgranicznej głupocie to szlag mnie trafia.Wiem,że polak polakowi nie równy.

Spoko, rozumiem to. Po prostu przy okazji chcialem poruszyc temat Polakow wstydzacych sie za innych Polakow, bo nie rozumiem dlaczego Polak Polakowi wilkiem, gdy ludzie innych narodowosci potrafia wspierac siebie nawzajem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(EricDinkum)
Wiking
gabriel napisał:
EricDinkum napisał:I znowu Polacy nadajacy na Polakow. A dla kogo typ wiozl ten alkohol? A kto powiedzial ze on spowodowal wypadek? A ze spierdolil do lasu? Bo wiozl niedozwolona ilosc alkoholu, niekoniecznie dlatego ze spowodowal wypadek. Choc zapewne prawda bedzie taka jak przypuszczenia, aczkolwiek nie rozumiem skad ten hejt do rodaka. nie pyklo, zdarza sie..
DLATEGO WŁAŚNIE CIEBIE PROPONUJĘ NA PRZEWODNICZĄCEGO TEJ KOMISJI ...!
---
Która Obali To Bezpodstawne Oszczerstwo , Względem NAS POLAKÓW ... ~!!!
...Emigracyjnej POLONII ...!
---
MASZ DAR ... ! porównywalny z Maciaszką

Dziekuje, ale z przykroscia musze odmowic. Jestem zbyt prostym czlowiekiem na takie stanowisko, wyzej wala nie podskocze..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
EricDinkum napisał:
przy okazji chcialem poruszyc temat Polakow wstydzacych sie za innych Polakow, bo nie rozumiem dlaczego Polak Polakowi wilkiem, gdy ludzie innych narodowosci potrafia wspierac siebie nawzajem.
Nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi.
Uwazasz, ze mamy popierac i byc dumni z roznej masci przemytnikow i przestepcow tylko dlatego, ze sa Polakami?

I uprzedzajac twoje mozliwe domniemania - nie, wcale mnie to nie cieszy, ze czlowiek mial wypadek i ze go zlapali. Jakby nie mial wypadku, to by o tym nie pisano w gazetach i nie byloby jeszcze jednego powodu do dyskusji co pojawiaja sie ostatnio w gazetach, czyli o przestepczosci obcokrajowcow, wypisaniu sie Norwegii z Schengen, zamykaniu granic, itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Tlumoku k....,

to onet.pl podaje owo norweskie obywatelstwo.

W kwestii mojego jezyka polskiego, to moze podasz tlumoku gdzie sie tym, co mi zarzucasz chlubie ?

Ty, ktory najprostszego zdania, w jezyku ojczystym, sklecic nie potrafisz masz ochote czepiac sie mojej polszczyzny. Buhahahahaha

znowu masz okres czy chlop cie pogonil ?

onet .pl nic o tym nie pisal

jest na wp.pl ze jest zameldowany w Norge

juz nawet czytac zapomnialas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(EricDinkum)
Wiking
Elise napisał:
EricDinkum napisał:
przy okazji chcialem poruszyc temat Polakow wstydzacych sie za innych Polakow, bo nie rozumiem dlaczego Polak Polakowi wilkiem, gdy ludzie innych narodowosci potrafia wspierac siebie nawzajem.
Nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi.
Uwazasz, ze mamy popierac i byc dumni z roznej masci przemytnikow i przestepcow tylko dlatego, ze sa Polakami?

I uprzedzajac twoje mozliwe domniemania - nie, wcale mnie to nie cieszy, ze czlowiek mial wypadek i ze go zlapali. Jakby nie mial wypadku, to by o tym nie pisano w gazetach i nie byloby jeszcze jednego powodu do dyskusji co pojawiaja sie ostatnio w gazetach, czyli o przestepczosci obcokrajowcow, wypisaniu sie Norwegii z Schengen, zamykaniu granic, itp.

Wcale tak nie uwazam. Po prostu tak przy okazji pytam dlaczego nikt nie ma tak zlego zdania o Polakach jak sami Polacy, bo to kolejny raz kiedy wielu wstydzi sie za sprawce zamieszania. Dlaczego? Ja tam sie nie wstydze, to nie ja narozrabialem. Moze zamiast notorycznie sie wstydzic powinnismy stwarzac wiecej powodow do dumy z tego kim jestesmy?

A co do uprzedzania moich domnieman to wcale mi cos takiego przez mysl nie przeszlo. Mnie rowniez to nie cieszy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
EricDinkum napisał:
tak przy okazji pytam dlaczego nikt nie ma tak zlego zdania o Polakach jak sami Polacy, bo to kolejny raz kiedy wielu wstydzi sie za sprawce zamieszania. Dlaczego?
a wiesz co trzeba zrobić aby mieć wierną żonę
nie wiesz
ożenić się z prostytutką
bo ona już zaznała tego
a teraz wiesz dlaczego nikt tak nie gardzi Polakiem jak Polak
nie wiesz
ja się nie będę wysilał, aby ci to wytłumaczyć
boś jeszcze na to za głupi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(EricDinkum)
Wiking
jasta102 napisał:
EricDinkum napisał:
tak przy okazji pytam dlaczego nikt nie ma tak zlego zdania o Polakach jak sami Polacy, bo to kolejny raz kiedy wielu wstydzi sie za sprawce zamieszania. Dlaczego?
nie wiesz
ożenić się z prostytutką
bo ona już zaznała tego
nie wiesz

Dzieki za namacalny przyklad na to jak sie szanujemy. Wlasnie o takie cos mi chodzi.
A szkoda ze sie nie wysilisz i nie wytlumaczysz
Zatem co musze zrobic zeby osiagnac twoj poziom i to zrozumiec?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
jasta102 napisał:
EricDinkum napisał:

nie wiesz
ożenić się z prostytutką
bo ona już zaznała tego
nie wiesz

Dzieki za namacalny przyklad na to jak sie szanujemy. Wlasnie o takie cos mi chodzi.

poddac sie lobotomii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
EricDinkum napisał:
jasta102 napisał:
EricDinkum napisał:
nie wiesz
ożenić się z prostytutką
bo ona już zaznała tego
nie wiesz

obserwuj, obserwuj, obserwuj
porównuj z innymi
pomału zaczniesz wyciągać wnioski
na to potrzeba tak ze dwa, trzy lata bacznej obserwacji
i porównywania z innymi
przynajmniej mi tak zajęło od momentu, kiedy usłyszałem pierwszy raz w życiu Polish Joke
dowcip o głupich polaczkach, gdzie dla Amerykanów są oni wzorem durnia pomiędzy setką narodów
od bulwersacji po zrozumienie, że to nie żadne dowcipy, tylko z życia wzięte przykłady polskiej głupoty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
wy tu gadu gadu, a cały towar może miał trafić do waszej wioski i tylko przez nie uwage jednego kierowcy trafi w rece politi, świeżuteńki żubrzyk.

i jak tu nie jechać na polaka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok